RECENSIE – VULTURES

KENSINGTON – VULTURES
by Eric Corton for The Corton Collection

http://cortonville.com/music-hall/the-corton-collection/Kensington-Vultures

Vier jonge gasten met een gezonde drift voorwaarts maken met dit tweede album duidelijk waar de lat ligt: hoog! Mooie productie van energieke, puntige en dansbare rocksongs met een hoog melancholiek gehalte. Strak gemixed door Cenzo Townshend die eerder oa Bloc Party, U2, Snow Patrol en Editors deed. Een sterke plaat om het grote buitenland mee aan te vallen. Hoogtepunten: We Are The Young, Kilimanjaro en It doesn’t have to Hurt

WAT IS THE CORTON COLLECTION?

Een dagelijks groeiende verzameling standaardwerken. Albums die je in de kast of op de harde schijf MOET hebben. Dwars door alle genres heen, zal de collectie groter en groter worden. Pas als alles er in staat dat goed en belangwekkend is, zal ze compleet zijn. Bid dat het nooit zover komt!