3FM AWARDS – BESTE ALBUM

Kensington wint de 3FM Award voor Beste Album
Vijf prachtplaten werden genomineerd in de categorie Beste Album. De mannen van Kensington wonnen deze felbegeerde award.

Ze riepen het dezelfde middag nog: als de heren van Kensington moesten kiezen welke 3FM Award ze het allerliefste mee naar huis zouden nemen, dan zou het toch wel die voor Beste Album zijn. Extra trots zijn ze dan ook op deze award, die ze kregen uitgereikt door Sander Hoogendoorn en Domien Verschuuren.

Het is een meer dan bewogen jaar geweest voor de band. Bijna een jaar geleden kwam het album Vultures uit, waarna verschillende succesvolle singles volgden. De Utrechtse band werd voor de tweede keer genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award en werd op Paaspop uitgeroepen tot de winnaar. Nu komt daar de Award voor Beste Album bij.

Een eervolle vermelding is er natuurlijk voor de ander genomineerden in de categorie Beste Album, die ook een magistrale prestatie hebben geleverd met hun albums:

Carice van Houten – See You On The Ice
Jacco Gardner – Cabinet Of Curiosities
Ilse DeLange – Eye Of The Hurricane
Kane – Come Together

http://go.3fm.nl/3fm-awards/nieuws-detail/3701/Kensington-wint-de-3FM-Award-voor-Beste-Album