LIVE REVIEW – VESTROCK – PZC

KENSINGTON SPEELT ALS EEN JUKEBOX

http://www.pzc.nl/regio/zeeuws-vlaanderen/kensington-speelt-als-een-jukebox-video-1.6077959

HULST – Kensington speelt als een jukebox. Gooi er een muntje in, druk op een paar knopjes en er komt een hit uit. En dat is live niet anders. Vestrock had vrijdagavond een hitmachine op bezoek, die er een waar feestje van maakte.

Met een retestrakke setlist, waarin de ene aan de andere door 3FM grijs gedraaide hit werd geregen, kon het ook haast niet fout gaan. Niet alleen muzikaal was Kensington een feestje, ook visueel zorgde de elf jaar geleden opgerichte band voor spektakel. Kensington liet de rook je soms letterlijk rond de oren vliegen. En bij een feestje horen natuurlijk ook slingers en confetti. Het zorgde voor een verrassingseffect, dat je eigenlijk ook wel weer had kunnen verwachten. Want een jukebox als Kensington is ook een beetje voorspelbaar. Maar voorspelbaarheid is af en toe ook best wel een beetje lekker.