LIVE REVIEW – SHARE A PERFECT DAY

Met Kensington de regen even vergeten
fanreport by Barbara Nooijen

1 jkensington live op share a perfect dayuli Share a Perfect Day: het grote podium waar Kensington optrad was gelegen in gebied City. Je ging over een

Golden Gate bridge om daar te komen. Eerst werd door Tino Martin ingespeeld en 21.05 kwamen eerst Niles en Jan binnen gevolgd door Casper en als laatste Eloi. Ze wisten de spanning goed op te bouwen. De grote hits werden gespeeld Riddles als eerst, ben meteen gaan fotograferen en filmpje gaan maken.
Daarna kwam All for Nothing dat was echt mijn favoriete song van de avond. Het geluid en licht was perfect en de sfeer zat er goed in. Iedere dame op het modderige veld zong woordelijk mee. Het was een onvergetelijk goed knallende, geslaagde show op het nieuwe festival Share a Perfect Day in Hilvarenbeek. Ik heb echt genoten ze zijn een goede krachtige machine die klopt van a tot z. De heren kun wel een lekker stukje spelen en ookal was het weer bar slecht, met Kensington waren we de regen even vergeten.