CONTROL OP 1 BINNEN IN DE ALBUMLIJSTEN

TWEEDE NUMMER 1 ALBUM VOOR KENSINGTON

Kensington heeft met overweldigende voorsprong de leiding gepakt in de Album Top 100. Het nieuwe album van de Utrechtse rockband, Control, werd afgelopen week ruim vier keer zo veel verkocht en gestreamd als de nummer twee: Lijpe. Leonard Cohen, vorige week de nummer 1, valt terug naar plaats 3.

Met Control bereikt Kensington voor de tweede keer de nummer 1-positie van de albumlijst. Voorganger Rivals wist het twee jaar geleden in eerste instantie twee weken vol te houden en bereikte maanden later nogmaals voor een week de top. Onder invloed van de nieuwe plaat weet het deze week zelfs weer een plekje bij de bovenste tien te bereiken. In de 117e week klimt het album van 21 naar 8.

control op 1 in de albumlijsten

https://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/tweede-nummer-1-album-voor-kensington