KENSINGTON PRESENTEERT EP IN STAIRWAY TO HEAVEN

Op woensdag 27 juni presenteert de band Kensington de nieuwe ep ‘Kensington’ voor het eerst aan het publiek. Plaats van handeling is rockcafé Stairway to Heaven, Utrecht en de entree is gratis. Voor het optreden van de Utrechters speelt de Amersfoortse electropopgroep en na het optreden van Kensington is er gelegenheid tot dansen op de muziek van rock/dance-duo, wat deze zomer hun dansbare beats op Dance Valley mag serveren.

Kensington?
Op de MySpace van de band is het spliksplinternieuwe nummer: ‘MAN | MISSION | MAYHEM’ te beluisteren. Kensington is een jonge, aanstormende rockband uit Utrecht met hoorbare invloeden uit zowel de Britpop als emorock en meerstemmige zang. Niet lang na hun oprichting in begin 2006 heeft Kensington een single opgenomen en uitgebracht bij het Amersfoortse Stuck In A Day Records. Nu is daar dus een vervolg met de ep ‘Kensington’.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/25420/kensington-presenteert-ep-in-stairway-to-heaven.html#.T9nwd9tXv9J