DRUMMER KENSINGTON STOPT ERMEE

Hij “zet er een punt achter”, zo liet drummer Lucas Lenselink aan 3VOOR12/Utrecht weten. De Utrechtse emo/britpopgroep Kensington beleefde naar eigen zeggen “een intensieve periode waarin de band veel optrad en de ambities hoog waren”. Drummer Lenselink heeft nu besloten, dat hij “niet verder kan met de druk die dit met zich meebrengt”.

Lucas is duidelijk: “Ik ben gestopt omdat ik mijzelf niet langer kon vinden in de ambities die de rest eensgezind wél had. Ik vind muziek maken leuk, maar zie daarin niet, zoals de rest van de band, een professionele toekomst voor mezelf.” Hij kon en wilde naast studie en werk niet meer tijd in de band stoppen, wat soms tot conflicten en discussies leidde. “Ik werd er doodmoe van, de constante druk die de band met zich meebracht is niks voor mij.”

En dus is Kensington op zoek naar een nieuwe drummer, die dat wel ziet zitten. Zanger/gitarist Casper Starreveld vindt het “een eerlijke beslissing” van Lucas. Tot de nieuwe drummer is gevonden, blijft hij wel met de band spelen en repeteren.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/27352/drummer-kensington-stopt-ermee.html#.T9n-5ttXv9J