KENSINGTON MET NIEUWE DRUMMER OP STUCK IN A DAY FESTIVAL

Na een maand vol audities heeft Kensington een waardige vervanger gevonden voor drummer Lucas Lenselink, die eind vorig jaar besloot uit de band te stappen. Voortaan zal Niles Vandenberg de drums voor zijn rekening nemen. In het verleden drumde Niles onder meer in de Leidse band Griffin.

“We waren op zoek naar iemand die ons als band beter maakt en die onze ambities deelt. Niles overtrof onze verwachtingen en met zijn nationale en internationale tourervaring is hij een grote aanwinst voor Kensington”, aldus zanger/gitarist Casper Starreveld.

Op het – reeds uitverkochte – Stuck In A Day Festival, dat zaterdag 16 februari plaatsvindt in muziekpodium de Stédsj in Barneveld, zal Lucas zijn laatste show drummen en de stokken doorgeven aan Niles. Op het festival spelen ook The Lashback, Only Seven Left, Destine en Wagtale. Laatsgenoemde deelt als speciale actie aan iedere bezoeker een gratis exemplaar van hun album uit.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/27733/kensington-met-nieuwe-drummer-op-stuck-in-a-day-festival.html#.T9n_kdtXv9J