KENSINGTON BRENGT VIER GRATIS INTERNETSINGLES UIT

De band Kensington zal de hele maand juni elke week een gratis single releasen. Zanger/gitarist Casper: “We willen het zo makkelijk mogelijk maken voor de mensen om onze nieuwe tracks te horen, én verder te verspreiden.” De band heeft de vier nummers opgenomen met Niels Zuiderhoek (Seven, Relax), in zijn splinternieuwe studio in Delft. De mastering wordt bij Sterling Sound in New York gedaan, en is in handen van Steve Fallone (The Strokes, TV On The Radio).

De eerste single is vanaf woensdag 4 juni gratis te downloaden op de compleet vernieuwde website www.kensingtonband.com. Tot die tijd is er een video-dagboek vanuit de studio te bekijken.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/29040/kensington-brengt-4-gratis-internetsingles-in-1-maand.html#.T9oBrdtXv9J