KENSINGTON SUPPORT WOMBATS EN DROPT NIEUWE EP

De jongens van Kensington zijn enige aandacht wel gewend, ze staan immers in de nieuwste Avantgarde MEN met fotoshoot en interview, maar zaterdag 20 september voelen ze zich toch bevoorrecht. Het Utrechtse kwartet mag die avond namelijk als support van The Wombats aantreden in een uitverkochte Oosterpoort in Groningen.

Vervolgens komen ze eind september, begin oktober met een nieuwe ep. De ‘Youth EP’ is een bundeling van de vier internetsingles, die de groep in juni gratis aanbood, plus een verrassing. Je hoort het titelnummer rechts. In januari en februari doet Kensington een tour ter promotie van de ep en “ergens volgend jaar” volgt een volledig album.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/29881/kensington-support-wombats-en-dropt-nieuwe-ep.html#.T9oFQ9tXv9J