SNOWSTAR RECORDS TEKENT KENSINGTON VOOR DERDE EP

De Utrechtse band Kensington heeft sinds de oprichting in juni 2007 al enige naam gemaakt, onder meer met een goede reeks optredens en twee uitverkochte ep’s vol “dansbare doch puntige indie-pop-rock”. Kensington heeft deze zomer een nieuwe drummer gevonden en inmiddels ook de derde ep af: het vier nummers tellende ‘Youth’. De titeltrack hoor je in de player rechts.

Het kwartet muzikanten heeft die songs opgenomen met Niels Zuiderhoek (Seven, Relax), waarna het geheel gemasterd is in New York door Steve Fallone (the Strokes, Foals, TV On The Radio). Snowstar Records zag er wel brood in en tekende de jonge groep. Deze ep is alweer de tiende release voor het label van Cedric Muyres, die we onder meer kennen als ex-gitarist van Findel. ‘Youth’ wordt eind dit jaar uitgebracht in een digipack met een remix door Nobody Beats The Drum.

Het Snowstar label, dat dit jaar zijn vijfde verjaardag viert, wil zich zo meer “als vooruitstrevend indielabel profileren en Kensington naar een next level helpen”. De komende tijd zal er flink getourd worden en ondertussen werkt de band door aan hun eerste full length die in 2009 moet uitkomen.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/30066/snowstar-records-tekent-kensington-voor-derde-ep.html#.T9oGo9tXv9J