SNOWSTAR RECORDS VIERT 5 JARIG BESTAAN

Bands: The Subhuman, Grapes Of Grain, Florida Snow, Guinevere Leaves, Kensington
Lokatie: dB’s, Utrecht
Datum: 27 december 2008

http://www.utrecht-roxx.nl/?p=179

Het Utrechtse platenlabel Snowstar bestaat vijf jaar. Om dit feit te vieren wordt samen met Club 3VOOR12/Utrecht op de zaterdagavond na kerst een feestje gepland in dB’s. Er staan vanavond 5 bands uit de stal van Snowstar Records op het podium; The Subhuman, Grapes Of Grain, Florida Snow, Guinevere Leaves en Kensington.

snowstar records 5 year anniversary party

© Utrecht Roxx

De bedoeling was om 5 releases van de optredende bands te presenteren. De nieuwe single van The Subhuman laat echter nog even op zich wachten zodat vanavond ‘slechts’ 4 nieuwelingen zijn te verkrijgen. The Subhuman is Stefan Breurer. The Subhuman wordt aangevuld met enkele gastmuzikanten. Stefan zal vanavond ook nog te zien zijn in de formaties van Grapes Of Grain en Guinevere Leaves.

We zien nog enkele muzikanten die in meer dan één enkele band op het podium staan. Snowstar baas Cedric Muyres zien we spelen in The Subhuman en Guinevere Leaves. Martin Beusker hanteert gitaar en bas in respectievelijk Florida Snow als Guinevere Leaves. De avond wordt besloten door Kensington. Utrecht Roxx was erbij en maakte het volgende fotoverslag.

VIDEO – WANTED/NEEDED

ticket 20081228