KENSINGTON TEKENT BIJ BLADEHAMMER/SONY ATV

Het kwartet Kensington heeft de donkere dagen opgeluisterd door net voor de kerst een platencontract te tekenen bij Bladehammer Music. “Bladehammer gaat ons helpen met het lanceren van onze carrière, ze zijn nauw betrokken bij het opnemen en releasen van ons debuutalbum en zullen ons daarnaast in zakelijk opzicht gaan begeleiden.” Bladehammer is de muziekproductiemaatschappij van Sony/ATV Music Publishing. A&R-manager Menno Timmerman (ex-Warner) gaat Kensington begeleiden.

‘Vette debuutplaat’
De jonge Utrechtse band schreeuwt het met liefde van de daken: “Het is een hele toffe club met ambitieuze mensen, die allen hun sporen verdiend hebben in de muziekindustrie, maar niet per se de geijkte paden willen bewandelen, een mentaliteit die goed bij ons past. Het is kicken om te beseffen dat we nu een mooie kans krijgen om een vette debuutplaat te maken en om als ambitieuze jonge band een flinke stap vooruit te zetten. Voorlopig gaan we dus hard werken aan de songs voor ons debuutalbum en zoveel mogelijk live spelen.”

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/31125/kensington-tekent-bij-bladehammer-sony-atv.html#.T9oazNtXv9J