KENSINGTON DOET VERSLAG VAN OPNAMEPROCES IN LEEDS

De komende twee maanden doet Kensington vanuit The Analogue Rooms in Leeds uitgebreid verslag van het opnameproces voor het eerste album. De productie is in handen van de Britse producer James Kenosha (o.a. Grammatics, Dinosaur Pile-up). Volgens de groep was het bij de eerste ontmoeting meteen al volledig duidelijk dat dit de juiste man is voor de debuutplaat die later bij Bladehammer Music/Sony ATV moet gaan verschijnen.

Zin en onzin
Inmiddels staan er vier filmpjes op de Kensington-site. Je kunt door middel van de clips goed volgen hoe het er aan toe gaat. Behalve de zaken rond het opnameproces is er ook veel “ongein” te zien, want de mannen tonen zich regelmatig een stel uitgelaten schoolreishondjes. Afijn bekijk het zelf maar op www.kensingtonband.com.

http://www.musicfrom.nl/magazine/nieuws/32619/kensington-doet-verslag-van-opnameproces-in-leeds.html#.T9ofsttXv9J