LIVE RECENSIE – NOORDERSLAG 2011

REVIEW NOORDERSLAG
noorderslag groningen 2011 oor

http://oor.nl/deruit_concertverslagen_details.asp?id=1564#reviews/concerts/1452/esns11_review_slotdag_noorderslag
by Tim Veerwater
picture by Siese Veenstra

3FM Serious Talent Stage 23:30-00:15
Terwijl de grote zaal uitpuilt voor de uitreiking van de popprijs, laat Kensington in de entreehal zien dat het een van de beste bands van Nederland is. Geweldige samenzang, spannende gitaarpartijen en net dat excentrieke randje dat een band nodig heeft om ‘speciaal’ te zijn. U wilt referenties? De laatste – onderschatte – plaat van Panic At The Disco meets Arctic Monkeys. Zoiets. Als Moss in een volle Buma Cultuur Zaal kan spelen, kan Kensington dat ook, want qua spel en zang doen de Utrechters niet onder voor hun collega’s uit Amsterdam. Zangers Eloi Youssef en Casper Starreveld vullen elkaar aan, geven elkaar ruimte en zorgen ervoor dat de meest rumoerige zaal van het festival volledig bij de les blijft. Knap optreden.