DE GEKSTE DAG – PICS

GIEL VERBREEKT WERELDRECORD CROWDSURFEN
Voor De Gekste Dag heeft Giel Beelen in opdracht van Coen en Sander het wereldrecord crowdsurfen verbeterd. Giel werd op handen gedragen.

http://www.3fm.nl/nieuws/detail/350049/Giel-verbreekt-wereldrecord-crowdsurfen

Giel heeft er het hele weekend reikhalzend naar uitgekeken: twee uur crowdsurfen! Coen en Sander hebben voor De Gekste Dag een wereldrecordpoging Crowdsurfen bedacht en Giel leende zijn lichte lichaam hier met liefde voor uit. Giel en zijn dragers legden het traject af in 2 uur, 11 minuten en 30 seconden

Wereldrecordpoging Crowdsurfen Giel Beelen
Kensington onthaalde Giel vanaf de invalidenparkeerplaats voor de 3FM studio met een mini-optreden. De vele handen die Giel van Hilversum Centraal Station naar het Mediapark dregen worden op die manier ook nog beloond voor hun (bij)drage.