LIVE RECENSIE – WERFPOP 2011

WERFPOP 2011: VERSLAG VAN DE MIDDAG
Met onder andere Kensington, Project D en Fat Angel
by Kim Raven

Topdrukte op Werfpop. Nog nooit herbergde de Leidse Hout zo veel bezoekers als dit jaar. Uitgerekend tijdens de jubileumeditie (30 keer) stroomde het publiek massaal toe en beleefde het een geweldige festivaldag. Lees hier het verslag van de middag.

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/den-haag/nieuws/2011/juli/werfpop-2011-verslag-van-de-middag.html

(…)

Kensington
“Excuses aan de mensen die heel lang in de rij bij de ingang hebben gestaan, het is een beetje druk. Sorry. Maar als je eenmaal binnen bent, komt alles goed en was het in de rij staan het wel waard, want hier is Kensington.” De jongens van deze opkomende poprock band zullen wel eens anders aangekondigd zijn, maar Werfpop is druk, en bij het podium wordt het nog drukker. Muzikaal zit het allemaal prachtig in elkaar. Er wordt strak gespeeld en ook de zang van de twee zangers is eigenlijk heel erg goed. De catchy liedjes doen het goed op de radio en op Werfpop. Het publiek gaat vooral uit zijn dak bij de bekende nummers, zoals de single ‘Let Go’. Het duurt vast niet lang meer voordat de grote festivals op hun tourlijst staan. (KR)