LIVE RECENSIE – GRASCONCERT ZWOLLE

GRASCONCERT: WISSELENDE KWALITEIT, INTERESSANTE PROGRAMMERING
Kensington, Seven League Beats en Bertolf ijzersterk
by Marleen de Roo

GRASweek is de algemene introductieweek voor studenten in Zwolle. Een week waarin nieuwelingen de stad en hun medestudenten leren kennen. Als afsluiter vindt het GRASConcert plaats met namen zoals Handsome Poets, Bertolf, Baskerville en ZoieZo

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/overijssel/nieuws/2011/augustus/grasconcert-wisselende-kwaliteit-interessante-programmering.html

(…)
Nog meer hoogtepunten zijn te zien op het GRASpodium. Daar zijn een aantal landelijk bekende bands te bewonderen. Eén daarvan is Kensington, een alternatieve band uit Utrecht. Hoewel de tent zo vroeg op de avond nog behoorlijk leeg is, laat Kensington zich door niets en niemand afleiden. Ze zorgen voor veel interactie met het weinige publiek en vragen aan de mensen vooraan wat hun namen zijn. Aan de kwaliteit is weinig aan te merken. Hoewel het geluid vaak te hard is, heeft Kensington, in hun korte bestaan, een repertoire waar ze al erg blij mee mogen zijn.