BLOG 1 – KENSINGTON OP PROMOTOUR IN DE VS

Kensington is in de States om het debuutalbum Borders te promoten. Casper Starreveld houdt voor 3FM.nl een blog bij.

http://www.3fm.nl/nieuws/detail/351437/Blog-4%3A-Kensington-op-promotour-in-VS

kensington new york

© Kensington

2 november 2011, Broadway
‘Recht vanuit, waar anders, de Starbucks op Broadway: onze eerste USA update voor 3FM! Tof dat je meeleest, hier houden we op de hoogte van onze avonturen in The Big Apple. Gister was reisdag: ‘s ochtends de DL0071 naar JFK International Airport, waar Casper al meteen een grote fan tegenkwam, what are the odds?! Ons een weg door de douane heen gelogen (want we hebben geen werkvisum: veeeel te duur) en daarna in een busje richting ons hotel op Broadway.’

New York
‘Waarom we hier eigenlijk zijn? Onze debuutplaat, Borders, is 11 oktober uitgekomen op Zip Records, een Amerikaans label. Blijft toch een bizar gevoel dat onze plaat hier gewoon te koop is… We spelen donderdag een show in The Cutting Room, hier in Manhattan en doen daar omheen zoveel mogelijk promo: een meeting met een publicist, een fotoshoot, een radio-interview: dat soort dingen. En tussendoor natuurlijk zoveel mogelijk het New Yorkse dag- en nachtleven verkennen! Na Jakarta, Novi Sad, Berlijn en London wel een welkome afwisseling.. Hehe.. Benieuwd naar de rest van onze USAvonturen? Blijf dan deze site checken!’