BLOG 3 – KENSINGTON OP PROMOTOUR IN DE VS

Kensington is in de States om het debuutalbum Borders te promoten. Casper Starreveld houdt voor 3FM.nl een blog bij.

http://www.3fm.nl/nieuws/detail/351437/Blog-4%3A-Kensington-op-promotour-in-VS

kensington photoshoot new york

© Kensington


4 november, Greenwich Village
s’ Ochtends de metro naar Greenwich Village gepakt (een hippe semi-yuppen-maar-met-toffe-architectuur-en-leuke-plekjes-wijk) waar onze fotoshoot begon. Om 9.30 gemeet met Aaron, onze enigszins praatzieke maar supergrappige en uber-Amerikaanse fotograaf. Een mooie kerel die naast dat hij (hopelijk) mooie foto’s schoot, ons ook veel wist te vertellen over de stad, dus het was eigenlijk een city tour en fotoshoot in 1. Cool om van een local de toffe bars, restaurants en hippe muziekclubs getipt te krijgen.

Ida Langsam
Na op een locatie of 20 te hebben geschoten was het rond 15.00 tijd om met onze New Yorkse publicist te meeten. Typische vrouw, eigenwijs en niet op haar mondje gevallen.. Ida Langsam heette ze, echt supersnel ging het ook allemaal niet, maar wel gehoord welke pers er zoal benaderd wordt nu de plaat hier uit is, en wie er vrijdag naar de show komen: kranten, blogs, radio, een paar TV-zenders en wat andere interessante contacten van haar. Publiciteit genereren, een basis leggen voor een eventuele tour in (nabije) toekomst, dat is het idee.

The Cutting Room
Na de meeting met onze publicist The Cutting Room bekeken, een hele toffe zaal, compleet met een kroonluchter van Stratocasters en bar in de vorm van een gitaarhals. Ze gaan hier de cliche’s niet uit de weg… Oh well. Empire State Building zat om de hoek, dus rond zonsondergang even de trip omhoog gemaakt. Absurd uitzicht, heel vet. Vervolgens gaan eten in East Village en de kroeg ingedoken. Eindelijk goed bier gedronken en ons gewaagd aan een klein stukje karaoke. Good times!