VULTURES – TEASERS

KENSINGTON TEAST NIEUWE ALBUM VULTURES
Kensington komt 11 mei met zijn tweede album Vultures. Beluister de eerste snippet!

Casper van Kensington had vrijdagochtend (16 maart 2012) de Giel-Mobiel in handen. Tijdens het telefoongesprek in het programma van Giel vertelde hij het goede nieuws: De opvolger van Borders komt eraan! Op 11 mei komt Vultures, het tweede album van de 3FM Serious Talent band, uit! De eerste single van het album, verschijnt de eerste week van april al.

Eerste teaser van Vultures online
Kun je niet wachten om het nieuwe werk van de Utrechtse heren te horen? Dan is er goed nieuws. Kensington heeft alvast een korte teaser online gezet. Er volgen later deze maand nog drie snippets, vertelde de band aan Giel. Check ‘teaser one’

http://www.3fm.nl/nieuws/detail/352326/Kensington-teast-nieuwe-album-Vultures