LIVE RECENSIE – EFFENAAR EINDHOVEN – HEADLINE TOUR

KENSINGTON @ EFFENAAR EINDHOVEN
by Elke Teurlinckx

http://www.roarezine.nl/2012/04/06/kensington-effenaar-eindhoven/

Donderdagavond 5 april is het dan zo ver. Het verwachte optreden van Kensington wat ze eerder gecanceld hadden en in februari plaats zou vinden, vindt vanavond plaats. Als supportact voor de tour rond de nieuwe cd Vultures nemen de heren het uit Eindhoven afkomstige Hunting the Robot mee. Niet helemaal in het zelfde straatje als de muziek van Kensington zelf, maar desalniettemin een goede opwarmer voor het gemengde publiek in de Effenaar vanavond. Vooraan staan de gillende jonge meisjes, meer naar achteren staan de stoerdere dames en heren die vanavond een goede keuze gemaakt hebben om bij deze show aanwezig te zijn.

Deze band speelt voor een ramvolle Effenaar. Met overtuiging. En hoe. Ze spelen vanavond maar liefst zeven (!) nummers van de nieuwe plaat Vultures die op 11 mei uitkomt. Zaterdagmiddag spelen ze op Paaspop, in de avond spelen ze in Zwolle, zondag in Utrecht en 24 april in de Melkweg. Als je geen legendarische avond wil missen van een band die alles in huis heeft om er een topavond van te maken, moet je zeker naar een van de optredens gaan. En gelukkig staat ook nog eens het festivalseizoen voor de deur en kunnen we er deze zomer niet meer omheen.