VIDEO – SERIOUS TALENT AWARD – BRING IT ON

Kensington is een Indierockband van Nederlandse bodem. Borders is het eerste album van de Utrechtse band, dat in juli 2010 uitkomt. ‘Youth’ is de eerste single van het album, en is al eerder op EP uitgebracht. Met deze single wordt de band benoemd tot 3FM Serious Talent. De single Let Go wordt in 2011 Megahit bij 3FM.

2011 Was een vruchtbaar jaar voor de 3FM Serious Talents. Wel 20 getalenteerde aanstormende artiesten hebben het 3FM Keurmerk Serious Talent opgeprikt gekregen en hebben daarmee airplay op 3FM verdiend. Chagall, Chef’Special, Dotan, Gers en Kensington maken kans op de 3FM Serious Talent Award. Zij zullen op zaterdag 7 april optreden op Paaspop, waar ook de winnaar bekend wordt gemaakt!

by 3fmBringiton
http://www.youtube.com/user/3FMBringiton