KENSINGTON STRIKT VRIENDIN RONNIE WOOD VOOR NIEUWE VIDEO

Kensington strikt vriendin Ronnie Wood (Rolling Stones) voor nieuwe video

http://www.livexs.nl/2012/38913/nieuws/kensington-strikt-vriendin-ronnie-wood-rolling-stones-voor-nieuwe-video/

De video van Kensington‘s nieuwste single No Way Out heeft een glamourous tintje: de band is er in geslaagd Ana Araújo te strikken voor de hoofdrol. De Braziliaanse maar in Londen woonachtige Araújo (30) is model voor o.a. Sports Illustrated’s ‘Swimsuit Edition’ en Liz Claiborne, maar staat de laatste tijd vooral op de foto met haar nieuwe vriend Ronnie Wood (64), gitarist van de Rolling Stones. De Utrechtse band kwam via vrienden in contact met Araújo, en na goedkeuring van Ronnie himself (”my boyfriend really likes the band, so it’s cool”, aldus Araújo) kreeg ze het script toegestuurd.

In de video, die gedurende 2 weken op verschillende plekken in Londen is geschoten, speelt naast de Braziliaanse schone ook acteur Michael Koltes (o.a. Steven Spielberg’s Warhorse, en Riddley Scott’s Robin Hood). De band heeft zelf ook een bescheiden rol binnen het visueel prikkelende en intrigerende ”45 graden”-concept dat regisseurs Jurriaan Booij en Boris Booij hebben ontwikkeld. De video is hieronder te bekijken.