KENSINGTON OP EINDSHOW SERIOUS REQUEST 2012

Kane, Caro, GBTTZ en Kensington op eindshow 3FM SR12
De line-up van de 3FM Serious Request 2012 finale is grotendeels bekend, o.a. Kane en Caro Emerald treden maandag 24 december op.

http://seriousrequest.3fm.nl/nieuws/detail/5350075/kane-caro-gbttz-en-kensington-op-eindshow-3fm-sr12

Op kerstavond komen er drie DJ’s – na een week lang niet eten, heel veel radiomaken en geld ophalen voor het doel van dit jaar; babysterfte tegengaan – uit het Glazen Huis in Enschede. Zojuist werd bij Giel bekend welke topartiesten de drie DJ’s warm zullen onthalen op de finale van 3FM Serious Request.

Eerste namen SR12: Kane, Caro en meer
Kane, Caro Emerald, Kensington en Go Back To The Zoo treden 24 december op in Enschede tijdens de officiële afsluiting van de 3FM inzamelingsactie. Later maakt 3FM de andere optredende artiesten bekend. De finale van 3FM Serious Request wordt live uitgezonden op 3FM, 3FM.nl en op televisie (Ned 3).

Stille ramp babysterfte
Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. De stille ramp die dit jaar centraal staat is de wereldwijde babysterfte die jaarlijks 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt.