LIVE VERSLAG – PARKPOP – MUZINE

VERSLAG PARKPOP 2014

Door al het schuiven in het programma vanwege Nederland-Mexico, kan het zomaar zijn dat Kensington de afsluitende band van Parkpop 2014 is. En de Utrechters kwijten zich uitstekend van hun taak. Een vol uur aan ijzersterke indierock songs, gebracht door een band met vuur en een uitstekende zanger, in de persoon van Eloi Youssef, laat zien dat Kensington niet voor niets is toegetreden tot de voorhoede van de Nederlandse gitaarscene. Een snoeihard en oerdegelijk einde van een festival dat het niet moet hebben van vernieuwing, maar vooral van degelijkheid. En dat is prima. Zeker in combinatie met een uitbundig schijnende zon, en, vooruit, een WK-wedstrijd, is Parkpop niets meer of minder dan een heerlijk dagje uit waar bijna 200.000 mensen plezier aan beleven.

http://www.muzine.nl/recensie/live/verslag-parkpop-2014