VERSLAG INSTORE UTRECHT – 3VOOR12/UTRECHT

FOTOVERSLAG: INSTORE KENSINGTON PLATO UTRECHT
by Renee Versteegen

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat deze week het nieuwe album van Kensington, Rivals, is uitgekomen. Afgelopen dagen zaten vol optredens in de ochtendshow op 3FM, twee album release party’s in TivoliVredenburg/Cloud Nine, veel aandacht in de media en meerdere instores in platenzaken. 3voor12/Utrecht was aanwezig bij de instore in Plato Utrecht en zag daar een band die op losse, bijna familiaire wijze omgaat met de fans. Een band die zich niet gek laat maken door de buzz die om hen heen wordt gecreëerd en die de grote stadionsound van de albums goed kan vertalen naar kleine, akoestische versies van de nummers. In een volle, warme winkel wist Kensington het hele publiek te vermaken, ook de mensen die ver om de hoek stonden en niks konden zien. Er werd volop meegezongen met festivalanthems als ‘Streets’ en als er een stilte viel door een niet-meewerkende gitaar werd die gevuld met grapjes. Na afloop van de korte set was er uitgebreid de tijd om op de foto te gaan en je net-gekochte kopie van Rivals te laten signeren. We maakten er het volgende fotoverslag van.

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/utrecht/nieuws/2014/augustus/Fotoverslag–Instore-Kensington-Plato-Utrecht.html