LAUREN EN DE LIEFDE

Wil jij als echte Kensington fan meewerken aan het programma Lauren en de Liefde? Lees dan snel verder…

Beste Fansington,
Voor een nieuw televisieprogramma van AVRO-TROS ben ik op zoek naar de grootste of leukste Kensington-fans van Nederland. In het programma willen wij graag een beeld schetsen van de populariteit van Kensington en daar horen natuurlijk ook interviews met fans bij. Ben of ken jij een vrouwelijke fan die wellicht geïnteresseerd zou zijn om voor de camera te vertellen wat ze allemaal zo goed en leuk vindt aan haar idool, dan hoop ik dat z.s.m. van je te horen.
Het programma waar het om gaat is ‘Lauren en de Liefde’, gepresenteerd door Lauren Verster. In dit programma behandelt ze alle facetten van de liefde. De liefde voor een artiest zal een onderdeel worden in dit programma.

Stuur een PB of mail naar lauren@skyhightv.nl als je je verhaal wilt delen! Dank!

Het is absoluut niet de bedoeling om de fans op hysterische wijze neer te zetten zoals dat gebeurt in commerciele programma´s. In Lauren En De Liefde gaan we op zoek naar wetenschappelijke antwoorden op het ´hoe´ en ´waarom´ van verschillende facetten in de liefde. De liefde voor een idool zal een onderdeel worden in dit programma en daar zullen artiesten zelf ook aan meewerken middels een interview.

Waarom alleen vrouwen?
Dat is omdat het programma over de liefde gaat en we dus ook willen testen wat de aantrekkingskracht tot de mannen zelf met het fan zijn te maken heeft.

Nog meer info over het programma vind je hier:
http://skyhightv.nl/nieuws/lauren-verster-maakt-programma-over-liefde/