HEADING UP HIGH – ARMIN VAN BUUREN FEAT. KENSINGTON

Op 29 oktober is het nieuwe album van Armin van Buuren, Embrace, uitgekomen. Hierop staat ook een track in samenwerking met Kensington. Armin zegt er zelf het volgende over:

“Ik had hun cover gehoord van mijn nummer ‘This Is What It Feels Like’ bij Giel Beelen op 3FM. Ik heb het ze eigenlijk gewoon gevraagd: ‘Joh hebben jullie zin..?’. Rock en trance, een nogal gewaagde combinatie en dat vond Armin zelf ook. ‘Trance en rock liggen niet dicht bij elkaar. Ik wilde de hele band een rol geven en niet alleen de leadzanger want dat zou de makkelijke weg zijn en ik doe niet aan makkelijk. Kensington heeft een hele eigen sound en die wilde ik perse behouden. Het vereiste heel veel tijd om die twee werelden samen te voegen. Ik mag met trots zeggen dat dit wel het pareltje is van het album.”

Check ‘Heading Up High’ via Youtube, iTunes, Spotify of andere streamingdiensten.