INTERVIEW CASPER – 3VOOR12 SONG VAN HET JAAR

Interview met Casper in de Song van het Jaar 2016 uitzending. De uitzending met het interview vind je hier:
http://www.npo.nl/song-van-het-jaar/POMS_S_VPRO_724581
interview met casper in de song van het jaar 2016 uitzending

Kensington eindigde in deze verkiezing op nummer 15 en 16 met ‘Sorry’ en ‘Do I Ever’.

15. Kensington – Sorry
Drie keer op rij in de top 5, daar moest toch wel een vierde keer bij komen, toch? Helaas stemden iets te weinig fansingtons om de unieke prestatie van vorig jaar nog iets specialer te maken. Niet dat de band aan records te klagen heeft, net na een uitverkochte reeks Ziggo Domes en een nóg grotere reeks voor 2017. En volgend jaar is er vast weer een nieuwe single die mee kan dingen naar Song van het Jaar.

16 Kensington – Do I Ever
Misschien heeft Kensington gewoon net iets te veel met zichzelf geconcurreerd dit jaar: hoewel ze lang niet de hoogst genoteerde Nederlanders zijn in de lijst, staan ze dit jaar namelijk wel met twee keer zo veel nummers in de top twintig als vorig jaar. De fansingtons hadden blijkbaar geen duidelijke favoriet en stemden dus zowel op Sorry als op Do I Ever, waarbij deze laatste net het onderspit delfde.

De hele Song van het Jaar eindlijst vind je hier:
http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2016/song16/Top-100.html